İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Nedim TURANLI.jpeg

Nedim TURANLI
İdari Ve Mali Hizmetler Müdürü

01 Kasım 1964 yılında Rize merkeze bağlı Pehlivantaşı mahallesinde dünyaya geldim. İlk, orta ve lise eğitimini Rize’de tamamladım. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi bölümünden mezun oldum. Ahmet Yesevi Üniversitesi Ekonomi Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünde yüksek lisansını tamamladım. 26 Haziran 1986 tarihinde Rize İl Sağlık Müdürlüğünde göreve başladım. 10 yıl Sağlık Müdürlüğünde çeşitli görevlerde şef olarak çalıştım. 1996 yılında Rize Devlet Hastanesi Müdür Yardımcılığı görevine atandım. 1999 yılında Rize Devlet Hastanesine Hastane müdürü olarak görevlendirildim. 2005 yılında 400 yataklı Rize Devlet Hastanesinin kurucu müdürlüğünü yaptım. 2007-2008 yılları arasında Rize İl Sağlık Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı görevini yürüttüm. 2008 yılında Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin kurucu müdürlüğünü yaptım. 2008-2021 yılları arasında Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin İdari ve Mali İşler müdürlüğünü yaptım. 2021 Nisan ayı itibari ile Rize Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevlendirildim. Halen görev yaptığım yer olan Rize Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevimi sürdürmekteyim.